Koszty przesyłki

Logo Inpost Paczkomaty
wartość
zamówienia
koszt
przesyłki
do 69,99 zł 12,99 zł
od 70,00 zł 11,99 zł
od 120,00 zł 10,00 zł
od 160,00 zł 8,00 zł
od 200,00 zł 6,00 zł
od 240,00 zł 0,01 zł
Logo Inpost Kurier
wartość
zamówienia
koszt
przesyłki
do 149,99 zł 15,00 zł
od 150,00 zł 12,00 zł
od 200,00 zł 10,00 zł
od 250,00 zł 8,00 zł
od 300,00 zł 0,01 zł
Logo Inpost Kurier
wartość
zamówienia
koszt
przesyłki
do 149,99 zł 9,00 zł
od 150,00 zł 6,00 zł
od 230,00 zł 0,01 zł

Powyższe koszty przesyłek dotyczą wyłącznie zamówień przedpłaconych.

Przesyłki z płatnością za pobraniem wysyłamy wyłącznie firmą kurierską InPost, a do podanych wyżej kosztów należy doliczyć 4,00 zł.

Olej rycynowy Bio 80ml. Najel

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 22,50 zł 22.50
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Najel
Kod produktu: 8BB2-87436
Pin It

Opis

 

Olej rycynowy Najel przeznaczony do włosów, skóry oraz paznokci. Jego dobra sława sięga Starożytnego Egiptu - Kleopatra używała olejku do demakijażu.
Olej rycynowy posiada działanie wzmacniające. Regeneruje i chroni włosy suche, zniszczone, łamliwe. Znany jest ze swojego skutecznego działania stymulującego wzrost włosów, rzęs i paznokci.


Jest skutecznym kosmetykiem w regeneracji i odżywieniu skóry podrażnionej temperaturą: mrozem, wiatrem, czynnikami zewnętrznymi.

Olej posiada gęstą, treściwą konsystencję. Jest idealnym składnikiem mieszanek do OCM.

Zastosowanie:

włosy - jako maska przed myciem, wzmacnia i pobudza włosy do wzrostu,
dłonie - łagodzi podrażnienia, odżywia pękniętą za sprawą zimna skórę, idelany do każdego typu skóry,
paznokcie - aplikować za pomocą pędzelka lub bezpośrednio na paznokcie, odżywia i pobudza ich wzrost
rzęsy - po demakijaży aplikować za pomocą patyczka kosmetycznego na linii rzęs

pojemność: 80 ml czystego olejku tłoczonego na zimno
data ważności: 6 miesięcy od momentu otwarcia produktu
certyfikat: Cosmos Organic by Ecocert


INCI: ricinus communis (castor) seed oil*
*składnik pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych ECOCERT
pozyskany na drodze etycznego handlu od małych wytwórców z Indii

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl